‘De gustibus et coloribus non disputandum est’ is voor geen ander voedingsmiddel zo toepasselijk als voor het ‘levende’ zuivelproduct: kaas. Lees er alles over in dit digitale magazine.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Kaas
Lees het digitale magazine over kaas. Ontdek hoe u meerwaarde creëert met lokale en buitenlandse kazen, waarom variatie en verhalen het verschil maken, en hoe rijping, presentatie en passie leiden tot een onweerstaanbaar kaasaanbod.
Verbruikt u meer dan 100.000 kWh per jaar? Mijnenergie.be helpt ook grootverbruikers besparen. Vergelijk eenvoudig offertes op maat van uw bedrijf en verlaag uw energiefactuur.
De klanten van vandaag verwachten kwaliteit en originele producten op hun bord. Maak dankzij The Patisserie Pro Planner kennis met het vernieuwde Patisserie du Chef assortiment, handige afwerkingtips en tricks en nog veel meer. Ontdek het vandaag nog!
Het hele jaar genereus genieten van Brugge Prestige
De geliefde voorjaarskaas Brugge Prestige is vanaf het voorjaar 2025 heel het jaar door verkrijgbaar. Brugge Kaas zorgt dat fijnproevers voortaan op elk moment kunnen genieten van de smaakvolle, brokkelige publiekslieveling met zijn krokante kaaskristallen.
Le Gruyère AOP, schitterende ster onder de Zwitserse kazen
De Zwitserse know-how op kaasgebied is wereldvermaard. Le Gruyère AOP, één van de meest geliefde variëteiten, draagt de beschermde oorsprongsbenaming Appellation d'Origine Protégée. Een gegeerd kwaliteitslabel voor ambachtelijke perfectie.
Via Rode Zegel Club spaarprogramma op teambuilding
Loyaliteit wordt beloond, en dat kan het team van delicatessenzaak Chantal zelf ervaren. Dankzij meer dan twee decennia trouw lidmaatschap aan de Rode Zegel Club, spaarde de zaak voldoende punten bij elkaar voor een teambuilding mét overnachting én een unieke rondleiding de kaasmakerij nabij Alkmaar. Een welverdiend dankjewel voor het team achter de toonbank en in de slagerij.
Zorgt uw groenten- of fruitproduct voor een frisse wind in de sector?
Brengt u een vernieuwend groenten- of fruitproduct dat uitblinkt in smaak, kwaliteit, duurzaamheid of gebruiksgemak? Grijp dan uw kans en stel uw innovatie voor aan meer dan 116.000 Belgische foodprofessionals. Schrijf uw product vandaag nog in voor de Food Discovery Awards!
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.