In deze online editie van Delicatesse bundelen we de top 3 van de meest gelezen artikels van de afgelopen periode. Jullie interesse ging vooral uit naar de resultaten van de World Butchers' Challenge, het verhaal van Kaas Van Ons en de inkijk bij de Butcher Personality of the Year.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Schouwspel om ambacht in de kijker te zetten
Op 30 en 31 maart 2025 nam met de Belgian Butcher Bulls voor het eerst een Belgisch team deel aan de World Butchers' Challenge. Het strijdtoneel was voor deze editie Paris Expo Porte de Versailles. De 6 Belgische slagers namen er het op tegen teams uit alle uithoeken van de wereld.
Geef je hamburgers of andere recepten een upgrade met de rokerige en karaktervolle barbecuesaus van Vandemoortele®. Ga naar onze website en ontdek meer!
Iris Van Onsem biedt met Kaas Van Ons sinds augustus 2024 Waregem en omstreken een selectie van de beste kazen. De winkel was voorheen de plek waar ze een job aannam en er de passie voor kaas herontdekte. Delicatesse sprak met de jonge kaasmeester en kaaswinkeleigenares.
Verrijk je menu met kleurrijke, unieke salades van Ardo
De ready-to-eat salades van Ardo verrassen met een gevarieerd smakenpalet, geïnspireerd door kleurrijke keukens van over de hele wereld. Ideaal om de salades in de lente van extra smaak te voorzien!
In Lochristi werken in Slagerij De Clercq Stefan en dochter Laure zij aan zij. Beiden delen de passie voor het ambacht... passie die Stefan recent nog de titel van Butcher Personality of the Year opleverde.
Zet uw voedingsproduct in de kijker bij 116.000 food professionals!
Heeft u een uniek voedingsproduct die u graag in de schijnwerpers wil zetten? Schrijf uw product in voor de Food Discovery Awards maak kans op het felbegeerde kwaliteitslabel dat uw creatie onderscheidt als een ware smaakmaker.
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.