
8/5/2025
De gemiddelde Belg geniet vrijwel dagelijks van een stukje vlees. Samen met charcuterie en traiteurartikelen heeft dit rayon echter nog onbenut potentieel. Optimaliseer de zelfbediening en verstoog in 12 stappen.
11/10/2023
Hierford - het vleesveebedrijf Van Johan Christiaens - kreeg begin oktober 2023 de BioVLAM toegekend. De prijs van de biosector i.s.m. met VLAM werd al voor de derde keer uitgereikt en beloonde in deze editie het duurzaam beheer van Hereford-runderen.

23/1/2023
Plusminus 85 jaar geleden ontstond Fenavian, één van de oudste federaties van België. Deels vanuit een vakkundige nood om zich te verenigen met andere bedrijven, deels vanuit een drang om zich te willen professionaliseren.

31/8/2022
Door stijgende energieprijzen en duurdere productkosten als gevolg van internationale spanningen hebben zowel de vleesverwerkende bedrijven als hun klanten in de catering het dezer dagen bijzonder moeilijk. En dan is er ook nog ...