Patisserie Savarin
INGEDIEND DOOR: Patisserie Savarin
NAAM EN VOORNAAM: Bram Van De Voorde
TELEFOONNUMMER: 015/201016
E-MAILADRES: patisseriesavarin@outlook.com
PROJECT: Totale winkelverbouwing
DOELSTELLING(EN): Gemakkelijker werken
LOCATIE VAN HET PROJECT: Mechelen
ONTWERPER(S) VAN HET PROJECT: Shockinteriors
UITVOERDER(S) VAN HET PROJECT: Shockinteriors
BUDGETTERING
Vooropgestelde budget: € 210.000
Uiteindelijke budget: € 225.000

ARCHITECTUUR/DESIGN
Hoe is de ontwerp van de winkel opgevat (zowel buiten als binnen)?
De patisserie is warm en stijlvol.
Welke waren uitdagingen voor de implementatie (bv. tijdens de uitvoering) en hoe is dit opgelost?
We hebben een automatische pralinelift geïntegreerd.
INVULLING RUIMTE
In welke zones is de winkel ingedeeld en waarom?
De winkel bestaat uit één doorlopende zone.
KEUZE MATERIALEN
Welke zijn de voornaamste materialen die werden gebruikt?
We maakten gebruik van design.
In welke mate dragen de gebruikte materialen bij aan het concept/ de beleving die de de winkel wil uitstralen?
De gebruikte materialen bestaan uit grote stukken.
KLEUREN
Hoe en welke kleuren worden er ingezet om de sfeer en het gevoel in de winkel te sturen?
We maakten gebruik van geel, zwart en wit.
TECHNOLOGIE
Welke technologische tools zijn er geïntegreerd in het winkelconcept om de service, beleving en interactie met de klanten te vergroten zoals bijvoorbeeld digitale schermen, RFID technologie of Beacons?
We hebben kassa's, betaalautomaten en een liftsysteem.
