- 29 juni 2020
- | 3 min. leestijd
ZO MAAKT U UW CHARCUTERIESCHOTELS
NOG MOOIER EN POPULAIRDER
Tips voor het samenstellen
Charcuterieschotels worden het hele jaar door gesmaakt. In de zomer kunt u variëren met wat meer fruit of eventueel combineren met vis, in de winter scoort de schotel met patés, gehakt en smout dan weer. Didier Van de Casteele van Slagerij Van de Casteele in Gent won al drie maal de Gouden Poem, de prijs voor de beste charcutier in de Eurobeef wedstrijd. Hij geeft tips voor de samenstelling van deze schotels.
Dit is een plus artikel
Abonneer om dit artikel te lezen

DELICATESSE ONLINE + PRINT ABONNEMENT
Word nu abonnee!
Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.
Gratis verder gaan?
Registreer en krijg gratis toegang tot 1 PLUS artikel/video
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer