- 23 februari 2021
- Door Sofie Moentjens/Marie Verhulst
consumentenvoorkeuren VLEESVERVANGERS
vergeet de flexitariër niet

Het is geen geheim dat de vleesconsumptie van de Belg jaar na jaar afneemt. De steeds grotere interesse in alternatieven en vleesvervangers zal ook u wel gevoeld hebben. Toch hoeft het geen of-of verhaal te zijn. Heel wat consumenten zeggen niet voorgoed vaarwel tegen hun stukje vlees, maar geven de voorkeur om af te wisselen tussen vegetarische/veganistische maaltijden en een maaltijd met vlees. Hoe kan u als slager hierop inspelen?
Gratis verder gaan?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer