Charcuterie Partnercontent

FiorinoPerfecte blend van kwaliteit en ambacht

Fiorino is een als ciabatta gevormde schimmelsalami met enkel en alleen maar de beste stukken varkensvlees en -spek. Het vakmanschap en drie weken intense rijping maken van Fiorino een ware smaaksensatie met een licht zuiderse smaak. En dat zonder toegevoegde smaakversterkers.

Elke Fiorino wordt met de hand afgewerkt en zo krijgt hij zijn unieke vorm, karakter en uitstraling.

 

Bent u overtuigd? Overtuig dan ook meteen uw klanten van de fijne smaak van Fiorino.
Download via www.imperial.be/fiorino extra fotomateriaal of een verkorte consumentenvideo om af te spelen in uw slagerij of delicatessenzaak.

IMPERIAL MEAT PRODUCTS
GROTE BAAN 200
9920 LIEVEGEM
+3293700211
deli@imperial.be
www.imperial.be

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

company corner

IMPERIAL MEAT PRODUCTS

GROTE BAAN 200, LIEVEGEM 9920Meer info
Groothandel vleeswarenCharcuterieVerse vleeswarenVers vlees

Gerelateerde artikels

Ambacht in elke stap: het productieproces achter onze kookhammen

Een perfect stukje kookham. Een fijn sneetje beenham. Een sappige beet Leielander. Bij Imperial lijken die producten misschien vanzelfsprekend, maar achter elk van onze vleeswaren zit een proces van zorg, tijd en vakmanschap. Al meer dan 70 jaar maken we bij Imperial kwaliteitsvolle vleeswaren, gedragen door een visie die vandaag nog even sterk is als vroeger: ambacht en traditie, gecombineerd met moderne technieken.

Slagerij Burms kiest bewust voor Fiorino

Ambacht, authenticiteit en kwaliteit: het zijn woorden die bij Slagerij Burms al twee generaties lang betekenis hebben. De slagerij in Schelle staat bekend om haar verfijnde, huisgemaakte charcuterie, en sinds vijf jaar zet zoon Dave die traditie met trots voort.

Jan & Alleham, kwaliteit voor smaakmakers

Kookham is een vaste waarde in de toonbank van de slager én op het bord van de consument. Of het nu gaat om een klassieke boterham, een verfijnde salade of een warme bereiding: ham smaakt altijd en overal. Het assortiment kookhammen van Imperial speelt hier perfect op in, met een breed gamma van 11 hammen.

Een ham voor elke klant

Kookham is en blijft voor de Belgische slager een belangrijk product. Enerzijds is het onmisbaar in het standaardassortiment van de fijne vleeswaren, anderzijds kan je jezelf als vakman onderscheiden door het gebruik van kwaliteitsvlees of specialiteiten in huisgemaakte bereidingen en kant-en-klare gerechten op basis van ham.

Print Magazine

Recente Editie
06 november 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine