Viskruiden en -marinades  

Viskruiden en -marinades

De consument trekt zijn neus op voor traditionele visbereidingen zoals fishsticks en visbrochettes en wil opnieuw puur natuur op zijn bord. Anderzijds is hij veeleisender dan ooit als het op smaak en variatie aankomt. Gelukkig kunt u ook met natuurfilets en schaal- en schelpdieren eindeloos veel kanten uit, dankzij het enorme aanbod droge (gevriesdroogde) kruiden, kant-en-klare kruidenmengelingen en marinades.

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.