Hate it or love it... maar paardenvlees heeft toch heel wat troeven. De experts en leveranciers bevestigen of weerleggen in onderstaand artikel 5 stellingen over deze delicatesse. Dieter Devriendt
Terwijl paardenvlees heel wat troeven heeft, duiken hier regelmatig twijfels of misverstanden over op. In dit artikel geven wij een aantal leveranciers de mogelijkheid om vijf stellingen over paardenvlees te funderen.
Nieuw bij Patisserie du Chef: de Crème Brûlée bavarois, geïnspireerd door het geliefde Franse dessert en vervaardigd met uiterst kwalitatieve, duurzame ingrediënten. Eenvoudig ontdooien en klaar om te serveren of om af te werken naar wens.
Food Discovery Awards is dé verkiezing waar culinaire innovaties in de kijker worden gezet. Heeft u een nieuw, innovatief product gecreëerd in de voedingssector? Schrijf u dan zeker in voor één van de tien categorieën van de Food Discovery Awards.
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.