Online magazines

29 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
uitkijken naar tavola
Midden maart 2024 vindt in Kortrijk opnieuw Tavola plaats. U vindt er alles van traditioneel tot trendy, van grote volumes tot nicheproducten, van gerenommeerde bedrijven tot start-ups, van bekende merken tot private labels, van tijdloze klassiekers tot verrassende nieuwe producten.
Dieter Devriendt
bladmanager

In 2024 is Tavola er na 2 jaar terug om u te inspireren! Ontdek in vijf beurshallen van Kortrijk Xpo van 17 t.e.m. 19 maart een mix van vooraanstaande marktleiders en ambachtelijke producenten.

 

Paleis 6 is altijd al gewijd aan de gastronomie en geeft een prominente plaats aan een sector die voortdurend evolueert: het hotelwezen. Consultancybureaus, digitale oplossingen, schoonheidsproducten, textiel, meubilair en andere software vervoegen de beurs.
De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs. Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.