Online magazines

3 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
7 barbecuerecepten voor uw klant

Ribben op de barbecue is hét klassieke grillrecept met varkensvlees. Maar het varken kent ook nog andere lekker onderdelen, die evengoed op de barbecue kunnen smaken. Wij delen 7 recepten en ook Peter De Clercq geeft nog wat barbecuetips.
Dieter Devriendt

bladmanager

Varkensvlees is een geliefd product omdat je er oneindig veel kanten mee uit kan. Tijdens wintermaanden past het perfect thuis in een stoofpotje, terwijl het in de zomer perfect te garen is op de grill.
Zit er een toekomstige foodie in jou? Wil je even langskomen om te luisteren, te voelen en te proeven hoe wij jouw toekomst kunnen kneden tot een succesvolle carrière in de voedingssector? Kom even langs op een infomoment bij Ter Groene Poorte.
Na het faillissement van Evolution Media Group neemt PMG (Professional Media Group) enkele van hun titels over. Hiermee haalt PMG vijf nieuwe magazines in de voedingssector binnen en versterkt het zo zijn positie.
Meester van het vuur, grillmaster of barbecuekoning: de naam Peter De Clercq doet waarschijnlijk een belletje rinkelen. Met het naderende voorjaar geeft de barbecuekoning tips om het vuur aan te wakkeren, en dat mag je letterlijk nemen.
Tijdens de Food Discovery Days zijn er tal van mogelijkheden om uzelf te presenteren. Stel u voor aan geïnteresseerde afnemers via een proeverij of demonstratie. Laat uw creativiteit de vrije loop en inspireer anderen met uw vakmanschap.
Het aanbod van La Pâtisserie du Chef® wordt uitgebreid met rème brûlée bavarois en de voorgesneden halve platen in reeds bekende smaken: javanais, passievruchten bavarois en speculoos bavarois.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.