Online magazines

10 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
zinnenprikkelend rundvlees: Wagyu

De smaak en de kwaliteit van Wagyu dragen bij tot de status van het legendarische Japanse rundvlees. Maar het prijskaartje is navenant. Delicatesse ging op zoek naar het verhaal achter het veelbesproken, exclusieve vlees.
Dieter Devriendt

bladmanager

De laatste jaren is het Wagyu rundvlees enorm in opmars. Het van oorsprong Japanse rund staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en uitzonderlijke smaak. Wat is de reden voor de populariteit en waarom hangt hier zo’n hoog prijskaartje aan vast?
Nieuw bij Patisserie du Chef: de Crème Brûlée bavarois, geïnspireerd door het geliefde Franse dessert en vervaardigd met uiterst kwalitatieve, duurzame ingrediënten. Eenvoudig ontdooien en klaar om te serveren of om af te werken naar wens.
Food Discovery Days is de ideale manier om professionele afnemers de unieke smaken en kwaliteit van uw producten te laten ervaren. Deze ontmoetingen kunnen deuren openen naar nieuwe distributiemogelijkheden en groei voor uw bedrijf.
Met het oog op een maximale productiviteit werd de Transit Courier volledig hertekend rond een grotere en flexibelere laadruimte met 25 procent meer laadvolume dan het vorige model, ruimte voor twee europallets en extra laadvermogen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.