Online magazines

24 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
hartige snacks in de lift

Met warme, hartige snacks doet elke delicatessenzaak zijn voordeel. De heerlijke geuren lokken elke genieter met gezonde trek. Bake-offsnacks vergen bovendien weinig voorbereiding en zijn klaar à la minute.
Dieter Devriendt

bladmanager

Er zit vandaag geen rem op snacken. Traditionele eetmomenten vervagen en met tussendoortjes scoort u de hele dag door. Hartige bake-offsnacks vergen weinig voorbereiding en zijn desgewenst klaar à la minute.

 

De Beurs Horecatel, een evenement exclusief voor professionals in de horeca- en gastronomische sector, keert terug met zijn 57e editie van 10 tot 13 maart op WEX in Marche-en-Famenne.

 

Wilt u zelf ervaren hoe goed de nieuwe Ford Transit Custom presteert? Boek dan nu een gratis testrit op Ford.be. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u alle informatie te geven die u nodig heeft en kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste variant voor uw bedrijf.

Geniet in januari van onze Saloncondities: Nissan ARIYA, de 100% elektrische Crossover vanaf €389/maand zBTW in financiële renting*

 

 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.