Met de myriade aan diverse kaasvarianten geldt ook dat er toch altijd wel ergens een kaas is die iemand kan bekoren. Echte kaasliefhebbers schuwen echter het avontuur niet en proeven het hele spectrum. Lees er alles over in deze kaasspecial van Delicatesse.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Kaas
Lees het digitale magazine over kaas. Ontdek hoe u meerwaarde creëert met lokale en buitenlandse kazen, waarom variatie en verhalen het verschil maken, en hoe rijping, presentatie en passie leiden tot een onweerstaanbaar kaasaanbod.
Van 28 september tot 1 oktober 2025 is Kortrijk Xpo opnieuw the place to be voor Belgische vaklui uit de foodsector. Nieuw is dat met 'Artisan' het gekende vakbeurstrio Broodway, Meat Expo én Taste of Tavola in één uniek event wordt versmolten.
Met de bTouch kiest u voor eenvoudige processen, snelle weegfeedback en uitgebreide functionaliteiten. De bTouch winkelweegschaal is intuïtief en eenvoudig in te stellen, zodat u snel en foutloos weegt en afrekent.
De smaak van écht kaasvakmanschap herken je aan het Rode Zegel!
Wist u dat Lutjewinkel, in Noord-Holland, de bakermat is van een van de lekkerste kazen ter wereld? Al bij de eerste hap van onze Noord-Hollandse Gouda proeft u meer dan alleen de rijke, romige smaak – u proeft een eeuwenoude traditie, een vakmanschap dat van generatie op generatie werd (en nog steeds wordt) doorgegeven.
Op zondag 21 en maandag 22 september 2025 kan je in La Brugeoise (Brugge) binnenstappen in de wondere wereld van kaas. De Dupont Discovery Days groeperen meer dan 40 leveranciers die zorgen voor een totaalervaring vol smaak, beleving en ontmoeting.
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.