Eind september is het zover en gaat het nieuwe concept van start waarbij vakbeurstrio Broodway, Meat Expo én Taste of Tavola verenigd werden. Ook wij zijn er present, met de uitreiking van de Food Personality of the Year Awards, de Food Discovery Awards én de Belgium Chocolate Awards.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Artisan 2025 brengt foodprofessionals samen
Van 28 september tot 1 oktober 2025 is Kortrijk Xpo opnieuw the place to be voor Belgische vaklui uit de foodsector. Nieuw is dat met 'Artisan' het gekende vakbeurstrio Broodway, Meat Expo én Taste of Tavola in één uniek event wordt versmolten.
De smaak van écht kaasvakmanschap herken je aan het Rode Zegel!
Wist u dat Lutjewinkel, in Noord-Holland, de bakermat is van een van de lekkerste kazen ter wereld? Al bij de eerste hap van onze Noord-Hollandse Gouda proeft u meer dan alleen de rijke, romige smaak – u proeft een eeuwenoude traditie, een vakmanschap dat van generatie op generatie werd (en nog steeds wordt) doorgegeven.
Op zondag 21 en maandag 22 september 2025 kan je in La Brugeoise (Brugge) binnenstappen in de wondere wereld van kaas. De Dupont Discovery Days groeperen meer dan 40 leveranciers die zorgen voor een totaalervaring vol smaak, beleving en ontmoeting.
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.