GROEI HARDE KAZEN TE DANKEN AAN SNACKS EN CULINAIRE TOEPASSINGEN

GROTE VRAAG NAAR BIO, BELGISCH EN BIJZONDER
Harde kazen

Van alle kaassoorten zijn de harde types het populairst. In deze categorie winnen specialiteiten veld. Denk aan langer gerijpte exemplaren, of producten met een bijzondere receptuur of gemaakt van een aparte melkstroom. Groeikansen zijn er nog volop bij de Belgische en biologische producten. De consument is gesteld op variatie in het aanbod. Nieuwigheden concentreren zich rond keukentoepassingen, gezond-heidsclaims en kwaliteitslabels. Een goed georganiseerd rayon is ingericht rond diverse gebruiksmomenten zoals het aperitief, het tussendoortje en de broodmaaltijd, en legt het accent op het culinair gebruik.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.