De veelzijdigheid van het Imperial hammetje
Laat je inspireren

Dit najaar hebben we verschillende chefs uitgenodigd om hun creativiteit los te laten op de jambonneau, het hammetje. De insteek? De veelzijdigheid en het gebruiksgemak van dit product in de kijker zetten. En of dat gelukt is! Deze week nemen we het recept van sterrenchef Manon Schenk onder de loep!
Smakelijk en mals

Land- en zeegerechten zijn het handelsmerk van sterrenchef Manon Schenk. In haar recept met het hammetje koos ze dan ook voor een combinatie van het hammetje met Bretoens zeewier, mosterdijs en zurige saus met viseitjes.
“Ik kreeg het grote klassieke hammetje en het kleine, licht gerookte hammetje, die ik samen heb verwerkt in de bereiding van kroketten. De ham is op twee manieren verwerkt: lichtjes verkruimeld om de textuur van het vlees te behouden en in kroketvorm voor een knapperig effect.”
Op de vraag of het product gemakkelijk te gebruiken is in de keuken, is Schenk heel duidelijk: “De ham van Imperial is heel gemakkelijk te verwerken in de keuken. Hij smaakt uitstekend, is vacuüm verpakt en gebruiksklaar: je neemt precies de hoeveelheid die je nodig hebt. De bijbehorende kookgelei was ideaal om te voorkomen dat mijn kroketten te droog werden. Met wat ik heb gekregen, is het zeker: binnenkort vind je kroketten van hammetje met zeewier als amuse-bouche in het restaurant!”
Ready to heat
Ready-to-Heat: snel geserveerd, altijd chefwaardig
Win tijd in je keuken & garandeer kwaliteit op het bord
Efficiënter werken in je keuken, zonder in te boeten op kwaliteit en smaak? Dat doe je met ons voorgegaarde assortiment. Ontdek onze voorgegaarde producten, de voordelen ervan en inspiratie voor heerlijke gerechten!
Vraag hier je gratis staal aan!
Bezoek Imperial op Horeca Expo, bij stand 8625

