Een paar keer per jaar zal dit online magazine in teken staan van FoodBubbles: inspirerende verhalen en concepten uit de wereld van slagers, delicatessenzaken, traiteurs en foodretailers. Voor deze editie hebben we 5 unieke verhalen verzameld.
Leerlingen uit meer dan 200 scholen in België krijgen sinds 7 maart vlees voorgeschoteld dat voor de helft uit plantaardige ingrediënten bestaat, bijvoorbeeld een chipolataworst met 50% gehakt en 50% plantaardige eiwitten.
Caroline Vercauteren gaf na vijf jaar als apotheker te hebben gewerkt haar carrière een heel andere wending. Ze transformeerder de traditionele charcuteriefabriek van haar schoonouders naar een vega(n) producerend en future-proof bedrijf.
Sodexo legt in 2022 de focus op 100% plant based gerechten in zijn keukens. De cateraar kiest zeer bewust voor plantaardige voeding en wil hiermee culinair verrassen, inspireren om gezonder te eten en een duurzame bijdrage leveren.
Met de vriesverse groenten, kruiden en fruit zorgt Ardo voor kleur in een handomdraai: van tricolore groentefrietjes tot regenboog wortelschijfjes en rodebietburgers.
De nieuwe plantaardige roomvervangers van Risso Chanty® zijn veelzijdig en stabiel: ze schiften niet in warme sauzen en zakken niet uit na het opkloppen. Dat bespaart je dus een hoop stress in de keuken.
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.