Wist u al dat hardekorstkazen binnen het kaassegment de kroon spannen? Dit en meer handige kaasweetjes kunt u terugvinden in deze online editie van Delicatesse. Dieter Devriendt
Belgen eten graag kaas. Dat blijkt uit cijfers van Gfk België. Maar welke kazen heb je nu het best in uw assortiment? Hoe presenteer je deze het best én wat zijn de trends in het kaaslandschap?
Ontdek de voordelen van de samenwerking tussen technische scholen en bedrijven en laat u inspireren door succesvolle cases. De eerste sprekers zijn bekend: BMW - Diagnose Car, VTI Brugge, Unilin - RTC West-Vlaanderen en Ter Groene Poorte. Aanmelden kan nu met vroegboekkorting.
Ter Groene Poorte (TGP) draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en werkt daarom sterk samen met de sector. Timon Michiels (Carcasse - Hendrik Dierendonck), Carl De Laey (Technisch Adviseur Hotelschool TGP), Eddy Van Belle (Puratos) en Peter Teerlinck (chocolatier TGP) gaan hier dieper op in tijdens het symposium.
Professionals zijn niet zoals andere klanten. Ze hebben zeer concrete behoeften, gekoppeld aan de specifieke kenmerken van hun activiteit. En net daarom heeft Volkswagen de Van Centers in het leven geroepen.
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.