Vakmanschap en ambacht, ontdek kookham van Imperial
Kookham is en blijft een vaste waarde in jouw toonbank én bereidingen. Ontdek hoe we bij Imperial kookham maken met vakmanschap en kwaliteit. We stellen ook graag onze nieuwe Select Ham voor, én een smakelijke actie waarmee je een weekendje H’AMsterdam kunt winnen.
Ambacht in elke stap: het productieproces achter onze kookhammen
Een perfect stukje kookham. Een fijn sneetje beenham. Een sappige beet Leielander. Bij Imperial lijken die producten misschien vanzelfsprekend, maar achter elk van onze vleeswaren zit een proces van zorg, tijd en vakmanschap. Al meer dan 70 jaar maken we bij Imperial kwaliteitsvolle vleeswaren, gedragen door een visie die vandaag nog even sterk is als vroeger: ambacht en traditie, gecombineerd met moderne technieken.
Een kookham met een sappige beet, perfecte snijvastheid en een consistent resultaat, elke keer opnieuw. Met zorgvuldig geselecteerde spierdelen van de achterham en manueel gevormd.
Met de MyB’eats app maak je van elke Imperial aankoop een extra voordeel. Simpelweg je factuur scannen en je spaart automatisch B’eats-punten. Zo spaar je dit najaar voor een weekendje H’AMsterdam met onze kookham!
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.