Papieren facturen en pdf’s verdwijnen binnenkort uit het b2b-verkeer waarbij hun plaats wordt ingenomen door de gestructureerde elektronische factuur, verplicht verstuurd via het Peppol-netwerk. Wij vroegen Bart Van Coile, voorzitter van het Institute for Taks Advisors & Accountans (ITAA), wat dat precies inhoudt. Ontdek het hier.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Peppol als nieuwe standaard: de wetgeving vanaf 2026
Papieren facturen en pdf’s verdwijnen uit het B2B-verkeer. Volgens Bart Van Coile, voorzitter van het Institute for Taks Advisors & Accountans (ITAA), gaat het om meer dan een technische aanpassing.
Binnen het brede assortiment kookhammen van Imperial is er een opvallende nieuwkomer: Select Ham. Deze gloednieuwe variant combineert een aantrekkelijke prijs met de kwaliteit en smaak die consumenten verwachten van een alledaagse ham. De ham verdient daarmee een vaste plaats bij elke slager, zowel in zowel de toonbank als in het atelier.
Heeft u een bijzonder project afgerond? Viel uw team recent in de prijzen of lanceert u met trots een innovatief product? Met de PMG NewsDesk deelt u uw nieuws rechtstreeks met 430.000 Belgische kmo's.
Een lokale STEM-alliantie als degelijk en duurzaam fundament
Françoise Chombar toont op het Symposium Technisch Onderwijs hoe lokale STEM-allianties de sleutel vormen tot toekomstgericht en inclusief onderwijs. Door samenwerking tussen onderwijs, bedrijven, overheden en organisaties krijgen jongeren meer kansen om hun talenten te ontwikkelen en bouwt Vlaanderen aan een veerkrachtig STEM-landschap.
Laatste kans om in te schrijven voor het Food Process Seminar
Zes keynotesprekers zullen op 13 november hun expertise delen tijdens het Food Process Seminar rond de toepassing van AI in de voedingsindustrie vanuit hun een eigen insteek. Automatisering, voorspellend onderhoud, energie-efficiëntie, robotica en kwaliteitscontrole zijn slechts enkele van de topics die aan bod zullen komen.
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.