Bijna is het zover en gaat het nieuwe beursconcept van start waarbij vakbeurstrio Broodway, Meat Expo én Taste of Tavola verenigd werden. Ook wij zijn er present, met de uitreiking van de Food Personality of the Year Awards én de Belgium Chocolate Awards.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Artisan 2025 brengt foodprofessionals samen
Van 28 september tot 1 oktober 2025 is Kortrijk Xpo opnieuw the place to be voor Belgische vaklui uit de foodsector. Nieuw is dat met 'Artisan' het gekende vakbeurstrio Broodway, Meat Expo én Taste of Tavola in één uniek event wordt versmolten.
Tijdens de eerste editie van Artisan - de samensmelting van de professionele foodbeurzen Broodway, Meat Expo & Taste of Tavola - zal op dinsdag 30 september voor het eerst in Kortrijk Xpo de Belgium Chocolate Awards plaatsvinden.
Sabine Goethals maakte deze culinaire hotspot over chef Floris Van Der Veken, jarenlang de vertrouwde rechterhand van Peter in Hof van Cleve in Kruisem.
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.