Het woord 'flexitariër' klinkt u ongetwijfeld niet meer onbekend in de oren. De hedendaagse consument wisselt maar al te graag af tussen een stukje vlees en een vegetarische vleesvervanger. Het is een evolutie waar u als slager een vooraanstaande rol in kan spelen. Laat u alvast inspireren door Chris Michels!
Bijna 25 jaar geleden openden als prille twintigers Chris en Geraldine hun eigen slagerij. In die tijd zijn ze er niet alleen in geslaagd om een succesvolle zaak uit te bouwen, Chris Michels heeft ook een ...
De markt van vegetarische en vooral vegan producten kent een ongeziene groei. Vooralsnog verkopen meat-like alternatieven het best, vooral omdat ze ook de flexitariër over de streep trekken.
Heel wat slagers en traiteurs bieden een assortiment belegde broodjes. We zien dat dit assortiment een steeds belangrijkere plaats inneemt in het aanbod van de slager en traiteur. Maar werkt u wel rendabel genoeg? Zijn er technische...
Als vakblad voor de slager willen we een positief verhaal vertellen over vlees. In deze bevraging polsen we naar welke vleessoorten er goed scoren en hoe u de toekomst ziet.
Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.