Online magazines

02 juni 2021 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
JONGEREN SERVEREN VOEDING VAN MORGEN
"Als het aan jongeren ligt, dan zal onze voeding er in 2030 mogelijk helemaal anders uitzien. Ingrediënten als kweekvlees, algen of insecten lijken nu misschien nog heel exotisch, maar zouden zeker mainstream kunnen worden", voorspelde trendwatcher Tom Palmaerts tijdens het Food Forward Festival. De winnaars van de Food At Work Ecotrophelia Awards gingen dit jaar aan de slag met kikkererwten, chlorella, spirulina en hennep.

Jade Lambrecht bladmanager
 
Jongeren willen mee vorm geven aan voeding, maar zonder compromissen te maken tussen smaak, gezondheid, duurzaamheid en gemak. Dat tonen de twee winnaars van de innovatiewedstrijden van Fevia.
Wie op tijd en stond de markt in Roeselare doorkruist, heeft ongetwijfeld zijn oog al laten vallen op Lamon Traiteur. Mathieu Vanneste staat aan het roer, de eerste generatie die niet van Lamon afstamt. "Het concept is over een andere boeg gegooid."
stelling: interesse in paté is de laatste jaren...
In het najaar staan patés opnieuw in de spotlight. Uw vakblad Delicatesse onderzoekt in hoeverre de interesse in paté is veranderd.
Interesse in paté is de laatste jaren...
 
Gestegen
 
Gelijk gebleven
 
Gedaald
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.