Online magazines

08 november 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
bijna 600 exposanten op horeca expo

In november is het reikhalzend uitkijken naar Horeca Expo. In Flanders Expo kunnen horeca professionals en verswinkeliers in contact komen met bijna 600 exposanten. De Innovation Awards kennen ook een aantal opvallende trends die wij met u delen.
Dieter Devriendt

bladmanager

Van 19 t.e.m. 22 november palmt de Belgische vakbeurs voor de horeca, grootkeukens & eetwinkels opnieuw de 8 hallen van Flanders Expo in. Horeca professionals en verswinkeliers krijgen er de kans om in contact te komen met bijna 600 exposanten.
Bent u een gepassioneerde verswinkelier of producent van ambachtelijke producten? Wilt u uw culinaire creaties op een unieke manier presenteren aan collega's, chefs en aankopers uit de foodretail? Mis dan Food & Drinks Discovery Day niet.
Feesthoedje op, want de drie favoriete merken van foodprofessionals verjaren. En dat wordt gevierd – hoe kan het ook anders – met taart en andere lekkernijen tijdens Horeca Expo.
Horeca Expo reikt jaarlijks Innovation Awards uit aan de meest innovatieve producten of diensten die vernieuwend zijn binnen de sector of een oplossing kunnen bieden in vele horecazaken of verswinkels. Wij belichten alvast enkele trends.
De nieuwe Miele Professional. toestellen bieden een oplossing op maat van hun behoeften waar efficiëntie en kosten besparen centraal staan. Sterrenchef Axel Colonna-Cesari geeft uitleg.
Ardo, dat is convenience at all levels. We zijn blij om jullie dit najaar onze trio crispy groentefingers voor te stellen. Het krokante trio zorgt voor een smaakvolle en kleurrijke aanvulling van ons aanbod.
Een nieuwe smaakvolle schimmelsalami die tot stand komt door uitzonderlijke toewijding en begeestering. Gecreëerd door smaakspecialisten die de beste ingrediënten selecteren, de juiste techniek en de kunst van de perfecte rijping beheersen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.