Online magazines

15 november 2023  Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Laat uw delicatessen ontdekken

Met de Food & Drinks Discovery Day slaan een aantal magazines - waaronder Delicatesse - de handen in elkaar om in de tweede helft van 2024 culinaire creaties te laten ontdekken door een professioneel publiek tijdens een uniek event.
Dieter Devriendt

bladmanager

Bent u een gepassioneerde verswinkelier of producent van ambachtelijke producten? Wilt u uw culinaire creaties op een unieke manier presenteren aan collega's, chefs en aankopers uit de foodretail? Mis dan Food & Drinks Discovery Day niet.
Een nieuwe smaakvolle schimmelsalami die tot stand komt door uitzonderlijke toewijding en begeestering. Gecreëerd door smaakspecialisten die de beste ingrediënten selecteren, de juiste techniek en de kunst van de perfecte rijping beheersen.
Na vier jaar organiseerde Dupont Cheese opnieuw de Dupont Discovery Days. De beurs bracht meer dan 80 standen en 70 leveranciers samen om te genieten van kaasinnovatie en culinaire creativiteit.
Feesthoedje op, want de drie favoriete merken van foodprofessionals verjaren. En dat wordt gevierd – hoe kan het ook anders – met taart en andere lekkernijen tijdens Horeca Expo.
Granen zijn één van de belangrijkste voedingsbronnen voor het menselijk lichaam. Voornamelijk wanneer het energie en vitaliteit betreft, specifiek dan vormen koolhydraten onze trouwste leveranciers.
Sterrenchef Axel Colonna-Cesari en zijn vrouw Anneleen Soethaert nemen het wassen en drogen van het wasgoed uit hun restaurant sinds kort voor hun eigen rekening. De zoektocht naar een betrouwbare partner bracht hen bij Miele Professional.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.