Online magazines

05 augustus 2020 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
geen overbodige investering 
De slager is meer dan ooit een cruciaal verkooppunt geworden voor takeaway-gerechten. Investeren in een wandkoeler is dan ook een must geworden. Niet alleen kan u uw klanten zo vlotter bedienen, uw verkoop van dergelijke producten krijgt er bovendien nog een enorme boost door. Win-win!
Marie Verhulst
Bladmanager
Artisanale vleeswaren zoals patés, rillettes en terrines lijken meer dan ooit te worden gesmaakt. Ze weten dan ook te overtuigen door hun ambachtelijk imago. Maar hoe stem je nu het aanbod af op de vraag?
De moderne slager balanceert tussen prijs en kwaliteit. De beste resultaten krijgt u door een combinatie van topingrediënten en een veelzijdige uitrusting. Dat gaat van een eenvoudige menger tot een hightech programmeerbare...
Wandkoelers zijn het geknipte koelinstrument om in de winkel zelf een supplementair gamma van voorverpakte meeneemproducten aan te bieden. Bovendien kunnen ze dankzij hun compacte vormgeving ook perfect achter de toonbank...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.