Online magazines

02 september 2020 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
overtuigde eigen koers
“Het is niet omdat iets trendy is dat je dat blindelings moet volgen. Als het niet in mijn visie past, zal ik er niet voor gaan.” Een overtuigende visie van slager Bart Callens wanneer hij zijn verhaal vertelt. Ontdek waarom hij dit vertelt en nog zoveel meer in onderstaand artikel!
Marie Verhulst
Bladmanager
Op 10 januari 2004 openden Bart Callens en Annelies Clincke als prille twintigers hun eigen slagerij. Meer dan 15 jaar later is de slagerij in centrum Wingene uitgegroeid tot een indrukwekkende kwaliteitsslagerij met een specialiteit in gerijpt vlees.
DéliPorc is varkensvlees met een rijke smaak van het Duroc-varken. Dat varken wordt in een stressvrije omgeving met een zorgvuldig samengestelde voeding gekweekt door gecertificeerde, lokale varkensboeren. 
Maimoa-lamsvlees komt van het groene en glooiende Nieuw- Zeelandse weidelandschap, waar frisse berglucht zich vermengt met veel zonneschijn en de omringende zeebries. Dit is de plaats waar Maimoa-lammeren met...
We gaan op zoek naar de brandstof van de toekomst. Vervolledig deze vragen en WIN een Coyote!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.