Online magazines

05 november 2020 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
respect voor de natuur
“Niet alleen streven we ernaar om onze klanten de beste kwaliteit aan te bieden, maar we hebben ook veel respect voor de natuur. Zo brengt de boer ons op de hoogte wanneer er een rund klaar is voor slachting. Ik vind dat dat de enige juiste manier is van werken voor de gehele voedingsketen.", aldus Slagerij Breughel. Ontdek het inspirerende verhaal van Bart en Annelies.
Marie Verhulst
Bladmanager
Op 10 januari 2004 openden Bart Callens en Annelies Clincke als prille twintigers hun eigen slagerij. Meer dan 15 jaar later is de slagerij in centrum Wingene uitgegroeid tot een indrukwekkende kwaliteitsslagerij met een specialiteit in gerijpt vlees.
In dit onderzoek willen we met Delicatesse stilstaan bij de kaasverkoop in de slagerijen. Welke kaassoorten verkopen het best? En waar ziet u het grootste groeipotentieel?
De Robot Cook, een unieke verwarmende cutter-blender, is de nieuwe keukenhulp van chef-koks. Hij is het ideale hulpmiddel om tal van koude of warme, hartige of zoete recepten te bereiden.
Appenzeller® is een halfharde rauwmelkse kaas, ivoor tot lichtgeel, met mooie regelmatige gaatjes van 3 tot 6 mm. De korst is roodbruin. Qua karakter mild pittig tot extra pittig, afhankelijk van de variëteit. Deze smaaksensatie is een van de grootste Zwitserse specialiteiten.
Stel uw eindejaarsaanbod samen uit het uitgebreide gamma van Franky. Kies uit cadeauverpakking, speciale kazen, feestelijke desserts en appetijtelijke aperitiefhapjes.
Via het RATIONAL termijn betalingsplan maakt u gebruik van de nieuwste apparatuur van RATIONAL met de beste ondersteuning en service. Spreid uw investering met een laag maandbedrag over een termijn van 48 maanden en geniet direct van uw RATIONAL!
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw keuken? Ontdek het hier!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.