Online magazines

10 februari 2021 Vakinformatie voor slagers, traiteurs en delicatessenzaken

Online versie bekijken
uitkijken naar de lente
Hoewel we nu in een winters tafereel zitten, lonkt de lente al om de hoek. Stilaan kijken uw klanten opnieuw uit naar het smullen van een stukje lamsvlees. Zet de veelzijdigheid van lam zeker in de kijker. Wij geven u alvast een aantal smakelijke tips!
Marie Verhulst
Bladmanager
 
Met moderne ledverlichting bespaart u als vershandelaar niet alleen, maar geeft u producten ook optimaal weer en schept u precies de gewenste winkelervaring.
Drinkwater op het werk doet kosten algauw oplopen. Bij SipWell zijn de koeler, levering, ophaling en technische bijstand verwerkt in één abonnementsprijs. Bovendien is een waterkoeler fiscaal aftrekbaar. Interessant, niet?
Afhankelijk van de grootte van uw slagerij of met hoeveel personeel u werkt, zal u voor een bepaalde snijmachine kiezen. Naast manuele toestellen kan u ook opteren voor een halfautomatische of een volautomatische snijmachine.
Verzamel tot 2 april 2021 100 spaarpunten bij aankoop van Glorius varkensvlees en ontvang een GRATIS Berkel snijmachine (twv. € 500) voor een van uw klanten!
Lams- en schapenvlees behoren in ons land niet tot het soort vlees dat geregeld op het menu staat zoals rund- en varkensvlees. In Frankrijk, Groot-Brittannië en Australië daarentegen is lamsvlees;;;
Slagerij Burms wenste een nieuwe vloer voor hun voedingsatelier / verwerkingsruimte. Deweco plaatste een duurzame en hygiënische slagerijvloer die voldoet aan de strengste HACCP-, antislip- en voedingsnormen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Delicatesse 

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.