
5/11/2021
Uw assortiment hoeft zeker niet alleen uit duurdere snitten van het lam te bestaan. Ook in het voorkwartier zitten enkele minder bekende, daardoor goedkopere, maar daarom niet minder interessante vleesdelen. Laat ons u inspireren met enkele recepten.
3/9/2021
Omdat er meer interessante stukken zijn aan een lam dan de kroon, de filet en de kotelet, geven we in dit artikel een overzicht van de mogelijkheden die lamsvlees biedt.

9/3/2021
Lamsvlees wordt algemeen beschouwd als een delicatesse en kent honderd-en-een toepassingen dankzij de invloed van diverse culturen.
7/4/2020
Lamsvlees neemt in het huidige voedingspatroon een belangrijke plaats in. Het is gemakkelijk te bereiden en wordt vooral gewaardeerd voor zijn karaktervolle smaak, zijn versheid en zijn malsheid.

4/9/2019
Het Verenigd Koninkrijk heeft in 2016 gekozen om Europa de rug toe te keren. Vanaf uiterlijk 31 oktober 2019 maakt het Verenigd Koninkrijk (VK) geen deel meer uit van de EU. Komt het op die datum tot een harde Brexit of stappen de Britten vroeger uit de EU mét een akkoord? Hoe dan ook, elke beslissing zal gevolgen hebben voor alle Europese economieën. Britse producenten en exporteurs van lamsvlees hopen – net zoals de meeste bedrijven – op een handelsakkoord, maar zien de toekomst onzeker tegemoet.

3/5/2019
Minder edele stukken zoals lamsschouder, lamsnek en lage ribben kunnen ook tot heerlijke bereidingen leiden.

3/5/2019
3/5/2019

8/3/2019
De consument heeft steeds minder tijd om te koken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat panklare vleesproducten het goed doen. Verras uw klant met een ruim en wisselend aanbod, met ruimte voor thematische producten en aandacht voor de allerkleinsten. Bied meerwaarde door te kiezen voor kwalitatief vlees, waarbij traditie en herkomst centraal staan.

29/11/2016

18/11/2016

18/11/2016

19/8/2016

19/8/2016